4 razloga zašto je unikatna web stranica bitna

Autor

Davor Vučina

Kategorija

Development

Datum

ožu 30, 2022

4 razloga zašto je unikatna web stranica bitna

Zašto trebate web stranicu koje je prilagođena samo za vas? Kakve sve koristi donosi unikatna web stranica?

U svijetu trenutno živi više u 7,5 milijardi ljudi, a svaki taj čovjek, sa svim svojim vrlinama i manama, razmišljanjima i potrebama je jedinstvena.

Isto tako je i svaka tvrtka jedinstvena na svoj način i jedini pravi način da tvrtka ispriča svoju priču i prezentira se na Internetu je web stranica koje je izrađena samo za tu tvrtku. A zašto bi ste točno trebali imati unikatnu web stranicu pročitajte u nastavku.

1. Unikatna web stranica je izrađen samo za vas

Prilagođeni web-dizajn izrađen je samo za vašu tvrtki, brand ili proizvod. One su jedinstvene i točno prilagođene vašoj ciljanoj publici. Na taj način vaša web stranica će se istaknuti u gomili i dati vam konkurentsku prednost, što je od iznimne važnosti u današnjem zasićenom web okruženju.

2. Vidljivost na Googlu

Prilagođeni web dizajn postavlja temelj za razvoj čistog koda. A ako se pitate zašto je to važno i tko to uopće gleda kada dođe na web stranicu.. odgovor je Google. U današnjem dobu ako niste vidljivi na Googlu je isto kao i da vas nema, stoga je veoma važno optimizirati vašu stranicu.

Googlu je izuzetno važno da je vaša web stranica sigurna i organizirana, te će stranice koje su optimizirane za tražilicu rangirati na puno bolja mjesta u rezultatima pretraživanje.

Saznajte više: Što je SEO?

izrada web stranice cijena

3. Prilagođenost svim uređajima

Od trenutka kada su mobilni telefoni dobili pregršt pametnih funkcija, a tablet i lap top računari postali neizostavni deo naših života, sve veći broj ljudi pristupa internetu koristeći isključivo prenosne uređaje.

Zato je izuzetno bitno da vaša web stranica bude responzivna, odnosno da se prilagođava veličini ekrana kako bi sadržaj uvijek bio jasna,čitljiv i pregledan.

4. Veća kontrola

Istina je da danas postoje načini da na lak i brz, pa čak i besplatan način dođete do web stranice. Međutim treba imati u vidu da će te koristeći web predloške odnosno tema dovesti do toga da će vaša web stranica ličiti na nalik brojnim drugim web stranicama na Internetu.

Jedino tim profesionalaca koji uključuje web dizajner, programera, SEO stručnjaka može izraditi cjelokupno rješenje za vašu web stranicu koja će biti originalna, laka s korištenje i prilagođena vašoj ciljanoj publici.

Zaključak – unikatna web stranica

Izrada unikatne web stranice ili redizajn postojeće web stranice u skladu s vašim potrebama, pomoći će vam da postanete prepoznatljivi na tržištu. Ako vam je potrebna stručna pomoć za izradu web stranice, slobodno nam se javite!

    Naš blog